fbpx

Om os

Her er mulighed for at læse lidt om hvem vi er

Hvem er vi....

SolarElements – partnerskab med kvalitet! 
SolarElements har til huse i de inspirerende omgivelser i Green Tech Center i Vejle Nord. Her er samlet nogle af landets mest innovative virksomheder indenfor grøn energi. Med flere hundrede arbejdspladser indenfor alle tænkelige aspekter af en bæredygtig fremtid, er stedet et trækplaster for nationale og internationale aktører, både offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner og private aktører. Med en levende park som omdrejningspunkt – hvor SolarElements står bag flere af installationerne – er hele området en showcase for fremtidens energi-system. 

Området er lokalt forankret, men international baseret – akkurat som SolarElements. Med en bred vifte af leverandører og samarbejdspartnere fra hele verden er SolarElements en virksomhed der er fast besluttet på at være en del af svaret på fremtidens energi-udfordringer. Ikke bare i Danmark har SolarElements skabt markante resultater – aktiviteter er fuldendt eller påbegyndt i bla. Afrika, Tyrkiet, og Sverige. Det har betydet adgang til et helt enestående internationalt netværk, der sikrer kunden adgang til branchens bredeste portefølje af løsninger. 
Baggrunden er de erfaringer der er opbygget gennem nogle af landets mest betydningsfulde referencer, sammenholdt med en vilje til hele tiden at være på forkant med den teknologiske udvikling. Til at skabe løsninger der er fremtidssikrede, økonomisk rentable og arkitektonisk gennemtænkte - Hver gang!

SolarElements ejes af JL Energy ApS. Salg og marketing, produktudvikling og økonomi foretages af JL Energy i Nexø. Projektafdeling har til huse i Vejle, i de inspirerende omgivelser i Green Tech Center. JL Energy ApS ejes med 50% af Ocean Prawns A/S og ledes af Jens Mouridsen som ligeledes er medejer af JL Energy ApS via JELO Holding ApS.